Kola Lavabo Tıkanıklığı Açar mı?

Birçok insan kola ile lavabo giderini açabileceğini düşünüyor. Bu söylenti tamamen şehir efsanesidir. Lavabo tıkanıklığında kullanılan kimyasal ürünler reaksiyon esnasında oldukça yüksek dozda asit üretir. Lavabo açıcı kimyasal ürünler, tıkanıklığa neden olan cisimleri asit ile eritmeyi hedefler ve tıkanıklığı bu yolla açar. Bu ürünlerde asidik reaksiyon yüksek olduğundan gider borularına zarar verebilir ve contaları eritebilir.

Yıllardır profesyonel anlamda hizmet veren tesisat firmamız lavabo açıcı kimyasal ürünleri kullanmanızı şiddetle reddeder. Servis kaydı oluşturan müşterilerimizin evlerine gittiğimizde birçoğu lavabo açıcı kimyasal kullanarak daha fazla soruna sebep olduğunu görüyoruz. Bu da maliyeti arttırdığı gibi gider tesisatında bir onarım işlemini gerektirebilir.

Kola lavabo giderini açar mı?

Elbette hayır. Kola içerisinde bulunan asit katı cisimleri veya tıkanıklığa neden olan cisimleri eritebilecek kadar güçlü değildir. Bu nedenle kola ile lavabo açmak mümkün değildir.

Lavabo tıkanıklığı, banyo gideri tıkanıklığı, tuvalet tıkanıklığı gibi durumlarda firmamızı arayarak servis kaydı oluşturabilirsiniz. Kısa süre içerisinde adresinize bir servis ekibi gelip, robot cihazlarla tıkanıklığı açıp, bilgisayar destekli kameralar ile tıkanıklığın olduğu bölge görüntülenerek sorunun tamamen giderildiğinden emin oluruz.

Servis Kaydı oluşturmak için arayacağınız numaralar;

İstanbul Anadolu Yakası 0216 391 88 88

İstanbul Avrupa Yakası 0212 621 88 88

 

Doğal Yollarla Lavabo Gideri Açma

Genellikle mutfaklarda oluşan lavabo tıkanıklığı yaşam kalitesini oldukça düşürebiliyor. Mutfak lavabosunu tıkanıklığı sonrası birçok insan lavabo açıcı ürünleri veya kostik ile tıkanıklığı açmaya çalışır. Ancak bu kimyasal ürünler ile sadece basit tıkanıklıklar açılabilmekte. Doğal yöntemler lavabo tıkanıklığı açma da buna benzer şekilde sadece basit lavabo tıkanıklıkları için geçerlidir.

Lavabo açma yöntemleri sayfamızı ziyaret ederek, lavabo açmak için evde uygulayacağınız yöntemleri inceleyebilirsiniz. Bu yöntemler ile basit lavabo tıkanıklıklarını açabilirsiniz.

Diğer zorlu lavabo tıkanıklıkları ve tuvalet tıkanıklıkları için firmamızı arayarak destek alabilirsiniz.

Soru veya görüş bildirin E-posta adresiniz görünmeyecek