Gider Tıkanıklığı Açma Sancaktepe

Sancaktepe ilçesinde meydana gelen tuvalet tıkanıklığı, lavabo tıkanıklığı ve pimaş tıkanıklığına robot cihazlar ile kesin çözüm üreten firmamız, kırma-dökme yapmadan işlemleri gerçekleştirmektedir.

Tuvalet Tıkanıklığı Açma Sancaktepe

Tuvalet tıkanıklığı en rahatsız edici sorunların başında gelmektedir. Sancaktepe ilçesinde meydana gelen tuvalet tıkanıklığında, mahalle tesisatçılarının kullanacağı yöntemi kendiniz de kullanabilirsiniz. Lavabo açma teli, pompa veya kimyasal lavabo açıcılar kullanılan yöntemlerin bazılarıdır. Kullanılan bu yöntemlerin çoğu zaman işe yaramamasının nedeni, tıkanıklığın daha derinlerde olmasından kaynaklanır. Tıkanıklığın bulunduğu nokta ile tuvaletin çıkış noktası arasındaki mesafe uzun olduğu için lavabo açma teli tıkanıklığa ulaşamaz. Bu nedenle yapılan uğraşlar boşa gitmektedir. Aynı şekilde kimyasal lavabo açıcılar, su ile tepkimeye girerek tıkanıklıkları açmaktadır. Ancak bu tepkimenin belli bir süresi vardır. Bu süre içinde tıkanıklığın olduğu noktaya ulaşamazsa bir işe yaramayacaktır.

Günümüzde en çok kullanılan ve kalıcı çözüm sunan yöntem; robot cihazla tuvalet tıkanıklığı açma yöntemidir. Bu yöntemi kullanan firmamız, kesin çözüm sunmaktadır. Robot cihaz ile tıkanıklık açma avantajları; insan sağlığı üstünde olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır, (kimyasal lavabo açıcıların sağlığa zararları göz önüne alınırsa) çevreye ve pimaş borularına zarar vermez ve tıkanıklıkları kesin olarak açar.

Lavabo Tıkanıklığı Açma Sancaktepe

Lavabo tıkanıklığı açmada kullanılan yöntem; robot cihazla lavabo tıkanıklığı açma yöntemidir. Lavabo borularının çapı, tuvalet borularının çapına göre daha küçüktür. Bunun için robot cihaza daha ince yay takılır. Tıkanıklığın türüne göre kullanılan alternatif başlıkları bulunmaktadır.

Bazı durumlarda lavaboda meydana gelen tıkanıklığı açmak yeterli olmamaktadır. Bunun nedeni lavabo gider borusunda birikmiş yağdır. Bu yağ temizlenmediği sürece, yağdan kaynaklanan tıkanıklıklar sık sık tekrar etmektedir.

Firmamız bu sorun için, pimaş yıkama işlemi yapmaktadır. Pimaş yıkama makinesinde bulunan hortum pimaş borusu içine gönderilir. Horumun başında bulunan özel aparat, pimaş borusuna 200 bar basınçla su püskürtmektedir. Yapılan işlem sonrası pimaş boruları ilk günkü gibi temizlenmiş olur.

Pimaş Açma Sancaktepe

Pimaş tıkanıklıkları içinde en sıkıntılı olanı, ana gider hattı tıkanıklığıdır. Ana gider hattı tıkanıklığı bütün bina sakinlerini etkileyen bir olaydır. En hızlı şekilde çözüme kavuşturulmadır.

Sancaktepe ana gider tıkanıklığının başlıca nedenleri; pimaş borusunun eğimsiz olması, ana gider hattında çökme meydana gelmesi, bina sakinlerinin tuvalete attıkları yabancı cisimler, ana gider hattında zamanla balçık birikmesi veya logar kuyusunun dolmasıdır.

İSO9001 belgesine sahip tek tesisat firması olan firmamız, tuvalet ve lavabo tıkanıklıklarını açtığı gibi ana gider hattı tıkanıklığını da açmaktadır. Uzman kadrosu ile ana gider hattını logar kuyusuna kadar inceler. Eğer logar kuyusunun yeri bilinmiyorsa, detektör ile logar yeri tespit edilir. Robot cihazla ana gider hattı açıldıktan sonra kameralı görüntüleme cihazı ile hattın içi kontrol edilir. Balçık birikmesi söz konusu ise, ana gider hattı temizlenir. Gider hattında çökme meydana gelmiş ise eski gider hattı sökülerek yenisi döşenir. Ana gider hattı eğimsiz ise eğim verilerek hat yeniden döşenir.

Sancaktepe Bizi Neden Tercih Ediyor?

  • Firmamız, tesisat sektörünün lider firmasıdır
  • Birçok firmanın aksine, tıkanıklık açıldıktan sonra kameralı görüntüleme cihazı ile gider hattını kontrol etmektedir.
  • Türkiye’de tesisat sektöründe İSO9001 belgesine sahip tek tesisat firmasıdır.
  • Tıkanıklık sonrası onarım yapılması gerekiyorsa, onarım ekibi tarafından bütün onarımlar yapılmaktadır. Kullanıma hazır bir şekilde teslim edilmektedir.
  • Firmamız tarafından yapılan onarımlarda bir sorun çıkması durumunda ücretsiz olarak tamir edilmektedir.
  • Referanslar sayfasında görülen uluslararası firmalara hizmet vermektedir.
  • Dünya çapında tesisat sektörünü takip ederek, yeni teknolojileri kullanmaktadır.
  • Saha ekipleri, yapılan işlerle ilgili merkezimize anlık olarak rapor göndermektedir.
  • Müşteri memnuniyeti için, müşterilerle iletişime geçerek şikâyet ve önerileri kayıt altına almaktadır.

Soru veya görüş bildirin E-posta adresiniz görünmeyecek